Робочий зошит з навчальної дисципліни «Освітні тренди» - Білоусова, Надія (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У робочому зошиті структуровано інформацію про сучасні освітні тренди та представлено завдання для виконання в синхронному та асинхронному форматах навчання. Поданий практичний матеріал можна використати у освітньому процесі закладів освіти. Матеріали адресовані студентам педагогічних спеціальностей, педагогам-практикам тощо.