ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ - АРТЕМЕНКО, Леся Миколаївна (My University, 2018)
Науковий керівник: к.п.н., доцент Гордієнко Тетяна Володимирівна Рецензенти: к.п.н., доцент Падун Ніна Олексіївна, к.п.н., доцент Киричок Інна Іванівна