«Братової душі прикажчик» : до 265-річчя від дня народження Іллі Андрійовича Безбородька, державного діяча, засновника Ніжинської гімназії вищих наук - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Упорядники: Г.С. Осіпова – завідувачка відділу обслуговування і зберігання фондів бібліотеки Л.П.Косовських – завідувачка сектору абонементів бібліотеки Відповідальний за випуск: О.С. Морозов – директор бібліотеки та Музею рідкісної книги Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя