Творчість Т. Г. Шевченка в дослідженнях науковців Ніжинської вищої школи - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Бібліографічний покажчик присвячений 200-річчя від дня народження генія українського народу, поета, художника, мислителя Т.Г. Шевченка. У ньому міститься список наукових публікацій викладачів НДУ імені Миколи Гоголя про творчість Т. Г. Шевченка за період з 1862–2014 рр.
Бібліографічний покажчик наукових праць викладачів НДУ імені Миколи Гоголя про творчу спадщину Т. Г. Шевченка