EPIPACTIS PALUSTRIS (L.) CRANTZ У ФІТОЦЕНОЗАХ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПОШИРЕННЯ, СТАН ПОПУЛЯЦІЙ, ОХОРОНА - Таран, Тетяна Анатоліївна (My University, 2020)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лобань Лариса Олексіївна