Практикум з основ технологій виробництв для студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів - Філоненко, І. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Практикум дає можливість студентам більш ґрунтовно опанувати загальні питання розвитку окремих галузей суспільно-господарського комплексу, краще зрозуміти основи технології та організації промислового та сільськогосподарського виробництва. Його тематика відповідає навчальній програмі курсу "Основи технологій виробництв" та лекційному матеріалу з даної дисципліни. Практикум призначений для студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: практикум; технологія виробництва; для студентів географічних спеціальностей; ВНЗ