Переклад художньо-документальної прози: порівняльно- зіставний аналіз (на матеріалі роману М. Сміт «Міста. Перші 6000 років» та його українського перекладу) - Симан, Владислав Станіславович (My University, 2021)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Тезікова С.В. канд. пед. наук, професор кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Блажко М.І. канд. філол.наук, доцент кафедри німецької мови