Сільські громади Ічнянщини в умовах воєнного лихоліття 2022 року - Кривобок, О. П.; Крупенко, О. В.; Страшко, Є. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У збірнику представлені задокументовані упродовж 2023 року усні свідчення жителів сіл Ічнянської територіальної громади про події, пов’язані з перебуванням і переміщенням російських військ на території краю у кінці лютого – березні 2022 року. Вони доповнюються статистичними відомостями органів місцевого самоврядування, щоденниками. Для дослідників, освітян, учнів, студентів і широкого кола читачів.