ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Остапишина, Оксана Віталіївна (My University, 2018)
Науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент Дворник Ю. Ф.