ІНДИВІДУАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ ТВОРУ МИСТЕЦТВА - Ващенко, Олександр (My University, 2019)
Науковий керівник - доктор псих. наук Папуча М.В. «ІНДИВІДУАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ ТВОРУ МИСТЕЦТВА» Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня: магістр
Keywords: Переживання; Культурно-історична теорія