Міжнародний ринок освітніх послуг: головні характеристики та тенденції розвитку - Зозуля, Анастасія Віталіївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Афоніна О.О. кандидат географічних наук, доцент Рецензенти: Барановський М. О., д. г. н., професор кафедри географії, туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя Харченко О.М. к. г. н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій