Розвиток у дітей молодшого дошкільного віку самостійності як базової якості особистості - Білошицька, Світлана Вікторівна (My University, 2019)
Керівник: Кононко Олена Леонтіївна, докт. психолог. наук, професор Рецензенти: канд. пед. наук, доцент Аніщук А.М. канд. пед. наук, доцент Врочинська Л.І.
Keywords: самостійність; базові якості особистості