ДИНАМІКА ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ДОБРОЯКІСНУ ГІПЕРПЛАЗІЮ ПЕРЕДМІХУРОВОЇ ЗАЛОЗИ ЗА ОСТАННІ 10 РОКІВ В М.ПРИЛУКИ - Кулик, Тетяна Леонідівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Пасічник С.В.