ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У КРАЇНАХ КАВКАЗЬКОГО РЕГІОНУ (АЗЕРБАЙДЖАН, ВІРМЕНІЯ, ГРУЗІЯ) - Федорчук, І. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті розглянуто особливості дослідницької діяльності студентів педагогічних спеціальностей в Азербайджані, Вірменії та Грузії. Охаракте-ризовано основні види та форми організації дослідницької роботи майбутніх учителів у бакалаврських та магістерських програмах. Проаналізовано дослідницький компонент змісту навчально-пізнавальної діяльності студентів.
Keywords: дослідницька діяльність студентів; педагогічна освіта