ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ ПІВНІЧНО-СХІДНОГО РЕКРЕАЦІЙНОГО РАЙОНУ - Степаненко, Олена Валентинівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент Рецензент: канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Харченко О. М.