Подієвий туризм як інструмент формування конкурентоспроможності територіальних громад Чернігівської області - Клопот, Антон Олександрович (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Подієвий туризм як інструмент формування конкурентоспроможності територіальних громад Чернігівської області Студента: Клопота Антона Олександровича Науковий керівник: Бездухов Олександр Анатолійович, старший викладач Рецензент: Афоніна Олена Олексіївна