Етика соціальної роботи - Хлєбік, С. Р. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Пропонований навчально-методичний посібник "Етика соціальної роботи" ставить за мету ознайомити студентів з основами професійної етики та деонтології у роботі соціального працівника. Матеріали навчально-методичного видання зорієнтовані на вирішення таких завдань дисципліни: ознайомити студентів із основними етичними концепціями, розумінням етичних проблем і дилем, професійними етичними кодексами соціальних працівників та їх структурою, деонтологічними особливостями і навичками роботи з різними категоріями клієнтів. Розрахований на студентів вищих навчальних закладів усіх типів і рівнів акредитації спеціальності "Соціальна робота", "Соціальна педагогіка", працівників соціальних закладів та системи післядипломної освіти.
Keywords: етика; соціальна робота