Вербалізація концепту інтелект людини в українській фразеології - Желада, Юлія Віталіївна (My University, 2019)
Науковий керівник – Бойко В. М., канд філол. наук, доцент кафедри української мови та методики навчання. Рецензент – Пасік Н. М., канд. філол. наук, доцент кафедри української мови та методики її навчання Рецензент – Сидоренко В. О., канд. філол. наук, доцент кафедри слов’янської філології, компаративістики та перекладу.