ЗНАКИ ПИТАННЯ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ: суспільство між традицією та модернізацією - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Збірник містить низку доповідей, поданих на VIII Міжнародну наукову конференцію "Знаки питання в історії України: між традицією і модернізацією.
Збірник матеріалів VІІІ Міжнародної наукової конференції