Геоекологічний аналіз Київської області та місце теми в шкільному курсі географії - Тонконоженко, Леся Юріївна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент; Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Остроух Віталій Іванович, канд. геогр. наук, доцент кафедри геодезії та картографії географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка