Мистецька освіта очима молодого науковця: матеріалами III Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2020)
Збірник містить матеріали III Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, що відбулася 20 листопада 2020 року. Тематичне коло питань конференції: проблеми розвитку сучасної художньої освіти; новітні освітні технології на уроках музичного мистецтва та хореографії; актуальні проблеми сучасного мистецтвознавства; музичне мистецтво в сучасному культурному просторі.