ГЕОГРАФІЯ СОЦІАЛЬНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ - Гончеренко, Володимир Михайлович (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр географії, туризмознавець, викладач географії Галузь знань: 10 Природничі науки Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Афоніна О.О. Рецензент: докт. геогр. наук, професор Барановський М.О. Рецензент: канд. геогр. наук, ст. викл. кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП «Ніжинський агротехнічний інститут» Безпала О.В.