Знаки питання в історії України: особа і суспільство в історико-культурному просторі Збірник матеріалів ІV Міжнародної конференції - (:unkn) unknown (My University, 2009)
Науковий збірник містить виклад доповідей і повідомлень, поданих на ІV Міжнародну наукову конференцію "Знаки питання в історії України: особа і суспільство в історико-культурному просторі".