«Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку - (:unkn) unknown (My University, 2014)
До збірника увійшли матеріали учасників ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку», яка відбулася 26 вересня 2014 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.
ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція Збірник наукових статей студентів спеціальності «Дошкільна освіта»