Методи соціальної роботи: методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни - Конончук, А. І.; Зінченко, Т. В.; Хлєбік, С. Р. (My University, 2025)
Дані методичні рекомендації містять тематику та плани практичних і лабораторних занять, орієнтовні питання до контрольних робіт, заліку та екзамену, тематику та приклади виконання навчально-дослідних завдань, список базових та додаткових джерел науково-методичної літератури з навчальної дисципліни «Методи соціальної роботи» для студентів спеціальності «Соціальна робота» денної та заочної форм навчання.