Підвищення міжкультурної обізнаності учнів середньої школи засобами ситкомів - Гречко, Олена Борисівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Давиденко Олена Василівна, канд. пед. наук, доцент каф. германської філології та методики викладання ІМ НДУ ім Миколи Гоголя; Рецензенти: Пономаренко Ольга Володимирівна, канд. пед. наук, доцент каф. германської філології та методики викладання ІМ НДУ ім Миколи Гоголя; Ванцак Ірина Михайлівна, спеціаліст вищої категорії, старший учитель Чернігівського ліцею № 1 Чернігівської міської ради