ФУНКЦІОНУВАННЯ СЕМАНТИЧНО ІДЕНТИЧНИХ ВИСЛОВЛЕНЬ У ЗАГОЛОВКАХ І ТЕКСТАХ АНГЛОМОВНОГО ІНТЕРНЕТ-ДИСКУРСУ НОВИН - Олех, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Данильченко Ірина Валеріївна к.ф.н., доцент Рецензент: Блажко Марія Іванівна, к.ф.н., доцент, завідувач кафедри німецької мови Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна к.ф.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов