«Способи передачі метафори в художньому тексті (на матеріалі німецьких перекладів Миколи Гоголя) - Сікун, Тетяна Анатоліївна (My University, 2020)
Науковий керівник: Ролік Анатолій Васильович, канд. філ. наук, доцент; Рецензенти: Лєпухова Наталія Іванівна, канд. філ. наук, доцент; Данильченко Ірина Валеріївна, канд. філ. наук, доцент