ПОЛІТИЧНІ СКЛАДОВІ МІЖНАРОДНОГО ТЕРОРИЗМУ ЯК ГЛОБАЛЬНОЇ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОСТІ - Шебела, Віктрія Вадимівна (My University, 2020)
Науковий керівник: Дудка Лариса Олексіївна, к. і. н., доцент кафедри політології, права та філософії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Рецензенти: Барановський Ф. В., д. політ. н., професор кафедри політології, права та філософії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Кириленко С. О., к. і. н., доцент кафедри історії України Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя
Keywords: МІЖНАРОДНИЙ; ТЕРОРИЗМ