ОБРАЗ УКРАЇНИ В АНГЛОМОВНИХ НОВИНАХ: ЛІНГВОРИТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Чорний, Дмитрій Вікторович (My University, 2022)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філол. наук, доцент, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензенти: канд. філол. наук, доц. Мосієнко О. В. канд філол. наук, ст. викладач Міщенко Т.В.