Соціальна робота з особами, які потребують паліативного догляду - Кулешова, Тетяна Анатоліївна (My University, 2020)
У магістерській роботі проаналізовано особливості паліативної допомоги в Україні. Зокрема, подано аналіз основних понять, характеристика нормативно-правового забезпечення соціальних послуг паліативного догляду. Авторка розглянула історію розвитку та появи паліативного догляду. Також в роботі розкрито основні засади медико-соціальної роботи з особами паліативного відділення на прикладі Ніжинського дитячого будинку-інтернату. Проведено дослідження доступності та якості паліативної допомоги в Ніжинському дитячому будинку-інтернаті.
Keywords: паліативна допомога; хоспіс; медико-соціальна робота; соціальні послуги.