Актуальні питання природничих наук та методики викладання - (:unkn) unknown (My University, 2012)
До матеріалів конференції вміщено праці науковців із наукових, науково-дослідних і навчальних закладів України та близького зарубіжжя, присвячених штрокому колу питань природничих наук та методик їх викладання. Видання адресоване вчителям, науковцям, краєзнавцям, викладачам, аспірантам та студентам, всім, хто цікавиться сучасним станом природничих наук.