Туристично-краєзнавче дослідження розвитку сільського зеленого туризму в Рівненській області - Рябущиця, Валерій Борисович (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: Філоненко Ю.М., канд. геогр. наук, доцент; Рецензент: Остапчук Валентина Володимирівна, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент:Когатько Юрій Леонідович, канд. геогр. наук, старший науковий співробітник відділу досліджень якості життя населення «Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України»