Навчання учнів старшої школи аудіювання англійською мовою з використанням мобільних засобів - Бульба, Ярина Василівна (My University, 2022)
Науковий керівник: Плотніков Євген Олександрович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензенти: Ларіна Т.В.,канд. пед. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики, Смелянська В.В.,канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов