ЗБІРНИК НАУКОВИХ СТАТЕЙ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ - (:unkn) unknown (My University, 2012)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр англійської мови та методики викладання, германської філології, німецької мови, іноземних мов, прикладної лінгвістики Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з актуальних питань германської філології та методики викладання іноземних мов на різних освітніх ступенях.