ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ПРИРОДНИЧИХ НАУК ТА МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Збірник містить матеріали доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Сучасні проблеми природничих наук та методики викладання" (до 80 річниці від дня створення природничо-географічного факультету) (м. Ніжин, 24-25 жовтня 2013 р.) Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам та студентам, всім, хто цікавиться проблемами природничих наук та методики їх викладання. У текстах матеріалів доповідей, опублікованих у даному збірнику, збережено авторський стиль викладу матеріалу. За достовірність поданої інформації та можливість її відкритого друку несуть відповідальність автори.
(до 80 річниці від дня створення природничо-географічного факультету)