Музична творчість етнічних меншин Ніжина в контексті полікультурного діалогу Україна - світ - Кавунник, О. А. (Українське мистецтвознавство: матеріали, дослідження, рецензії, 2014)
У статті розглянуто музичну творчість етнічних меншин сучасного Ніжина, а саме грецької, польської, єврейської, ассирійської громад, у контексті розвитку форм полікультурного діалогу як чинника органічного співжиття в єдиному геополітичному й соціокультурному просторі міста, України, світу.
Keywords: етнічні меншини; національні громади; музична творчість; полікультурний діалог