ДІАГНОСТИКА СФОРМОВАНОСТІ МУЗИЧНО-СЛУХОВОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У ПРОЦЕСІ МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2011)
У статті обґрунтовано основні параметри оцінювання якості музичного виконання та визначено критерії і показники діагностики сформованості музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей у процесі музично-виконавської підготовки.
Keywords: музично-слухова активність; музичне виконавство