ПРОФЕСІЙНО-КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Зміст навчального посібник складають навчальна та робоча програми дисципліни «Професійно-комунікативна компетентність керівника закладу дошкільної освіти», лекції з навчальної дисципліни, додатки, де вміщені теми семінарських і лабораторних занять, самостійна робота до кожної теми, зразок Тренінгу ефективного спілкування вихователя з дітьми.
Keywords: професійно-комунікативна компетентність; керівник закладу; керівник закладу дошкільної освіти; заклад дошкільної освіти; дошкільна освіта