ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ ШКІЛ МИСТЕЦТВ ЗАСОБАМИ ЕЛЕКТРОННОГО МУЗИЧНОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ - Марцинів, В. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті визначено та обґрунтовано комплекс педагогічних умов, що впли-вають на ефективність та успішність розвитку творчих здібностей учнів шкіл мистецтв засобами електронного музичного інструментарію. Детально розглянуто та охарактеризовано кожну педагогічну умову згідно зі специфікою навчального процесу шкіл мистецтв із використанням електронного музичного інструментарію.
Keywords: розвиток творчих здібностей; педагогічні умови; електронний музичний інструментарій; школа мистецтв