ПРОГРАМА ІІ Мистецько-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростовського «Мистецька освіта України: проблеми теорії і практики» - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
14 березня 2018 року