Краєзнавчий підхід у шкільній географічній освіті (на прикладі Київської області) - Шидловська, Оксана Миколаївна (My University, 2024)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Краєзнавчий підхід у шкільній географічній освіті (на прикладі Київської області) Студентки: Шидловської Оксани Миколаївни Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут"