Удосконалення англомовної компетентності в аудіюванні учнів загальноосвітньої середньої школи за допомогою онлайн-відео - Ярош, Іванна Геннадіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: к.п.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Плотніков Є.О., Рецензенти: к.п.н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Давиденко О. В., к.п.н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В.