ПРОБЛЕМА ФОРТЕПІАННОЇ ПІДГОТОВКИ КИТАЙСЬКИХ СТУДЕНТІВ У СУЧАСНОМУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ДИСКУРСІ - Щербініна, О. М. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
У статті подано аналіз науково-методичних підходів сучасних китайських вче- них-музикантів стосовно фортепіанної підготовки майбутніх вчителів музич- ного мистецтва. Визначено пріоритетні напрямки вдосконалення фортепіанно- го навчання, що ґрунтуються на розвитку художньо-комунікативного досвіду особистості.
Keywords: фортепіанна підготовка; науково-методичні підходи