Українська мова як іноземна - Рудюк, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Навчально-методичне видання складається з опису дисципліни, її програми та структури, методів, переліку тем самостійної роботи, рекомендованої літератури. Крім того, запропоновано необхідний мінімум для подальшого опанування мовою, як-от: технологію утворення складів (тренажер для читання), цифр, вправи для постановки окремих звуків, особливості норм літературної мови та ін. Запропоноване видання допоможе здобувачам засвоїти навички усного висловлювання та взаємодії, збагатити лексичний запас, розвинути техніку читання й письма в україномовному просторі.
Keywords: українська мова; іноземна мова