ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО ДІАЛОГУ У РОБОТІ НАД КАЗКОЮ НА УРОКАХ ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ - ЯРЕМЕНКО, Інна Іванівна (My University, 2019)
Науковий керівник: КИРИЧОК ІННА ІВАНІВНА, кандидат пед. наук, доц. кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту. Рецензенти: Тонконог І.В., канд. пед. наук, доц. кафедри іноземної філології та перекладу Київського Національного торгівельно-економічного університету; Гордієнко Т.В., канд. пед. наук, доц. кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту.