Словник учителя початкових класів - Білоусова, Н. В.; Бобро, А. А.; Гордієнко, Т. В.; Філоненко, О. С.; Шефер, С. С. (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У навчальному посібнику подано інформацію про ключові терміни та поняття, що використовуються в початковій освіті. Матеріали адресовані студентам педагогічних спеціальностей, педагогам-практикам, викладачам, учителям і методистам.