Земельний фонд Чернігівської області: структура, проблеми та шляхи їх розв’язання - Нарбекова, Дар’я Олексіївна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 106 Географія Студентки Нарбекової Дар’ї Олексіївни Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна кандидат географічних наук Рецензент: Афоніна Олена Олексіївна кандидат географічних наук, доцент