Формування писемної іншомовної компетентності учнів загальноосвітньої середньої школи на основі проєктних технологій - Довгоп’ят, Олена Олексіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: канд. пед. наук, доц. кафедри прикладної лінгвістики Халимон І. Й., Рецензенти: Давиденко О.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Москалець О.О., канд. пед. наук, доцент кафедри лінгвістики та перекладу Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка