ВИХОВАННЯ У РІЗНОВІКОВИХ ГРУПАХ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Пісоцька, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У виданні представлені тексти лекцій з навчальної дисципліни «Виховання у різновікових групах» для здобувачів вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Кожна представлена у посібнику тема містить назву, план лекції, список використаних джерел, виклад матеріалу для опрацювання змісту лекції, запитання і завдання для самоперевірки та додатки щодо організації освітнього процесу у різновікових групах.
Keywords: виховання; дошкільна освіта; заклад дошкільної освіти; ігри; різновікові групи; спілкування